fbpx
Kategóriák
Uncategorized

Paintball Célzó Élmény – Ingyenes Céllövészet Május 25-én!

Végre itt az ideje, hogy kitáruljon a színfal mögötti világ, ahol a szórakozás és a kihívás szorosan összefonódik. Mint azt sokan tudják, a paintball nem csak egy játék, hanem egy izgalommal teli sportág, amely próbára teszi a résztvevők taktikai gondolkodását és fizikai állóképességét is. Most pedig egyedülálló lehetőség kínálkozik, hogyan ismerkedhet meg ezzel a lenyűgöző sporttal!

Május 25-én ingyenes paintball céllövészetet tartunk a Paintball Webshop pályáin, ahol a nyüzsgő kihívás és izgalom a hívó szavunk! Az akció a tüzijátékhoz hasonló módon robban be, hiszen minden résztvevő 50 lőszerrel kezdi a kalandot. Ez az induló háborítatlan arzenál tökéletes alkalom arra, hogy kipróbáljuk célzónk precizitását, és belevessük magunkat a paintball világába.

Az egész napos eseményt négy helyszínünk – Siófok, Pécs, Szeged és Balatonfűzfő – tökéletesíti, lehetőséget adva, hogy kihasználhassuk a nap minden pillanatát. Nem hagyjuk, hogy korlátozva érezd magad, mert van lehetőség több lőszer vásárlására is, mindössze 15 Ft / db áron.

Ne szalaszd el ezt a fantasztikus lehetőséget! Csatlakozz hozzánk, és élj át velünk egy remek napot! Jelentkezzen most az alábbi linken, hogy részese lehessen a paintball élményének: https://paintballwebshop.hu/step/celloveszet

Fordulj te is a paintball élménybe, csatlakozz hozzánk május 25-én. Ez az egyedülálló esemény a Paintball Webshop pályáin várja az izgalomra éheseket, akik készen állnak, hogy játékba lépjenek. Legyél játékos, ne pedig néző. Ne hagyd ki ezt a kihagyhatatlan ajánlatot!

Kalandra fel, és találkozzunk a pályán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük